Ευχαριστημένοι οι ηθοποιοί από τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης

Στόχος πλέον τις Ένωσης Ηθοποιών η κατοχύρωση του Επαγγέλματος

Ευχαριστημένοι οι ηθοποιοί από τα μέτρα στήριξης της Κυβέρνησης

Η Ένωση Ηθοποιών Κύπρου με σημερινή της ανακοίνωση χαιρέτισε την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για νέα μέτρα στήριξης για τον Πολιτισμό και τους ανθρώπους του.
 
«Φαίνεται πως οι αγώνες τόσων μηνών, οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι επιστολές που στάλθηκαν στα Υπουργεία Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας, Υγείας και Εργασίας, καθώς και όλες οι συγκροτημένες και στοχευμένες κινήσεις, συλλογικά, μακριά από ακρότητες, απέδωσαν επιτέλους καρπούς γεγονός που αφενός μας χαροποιεί και αφετέρου μας ωθεί να συνεχίσουμε τη διεκδίκηση χωρίς να επαναπαυόμαστε ούτε στιγμή», αναφέρει ανακοίνωση της Ένωσης.
 
Μεταφέροντας τις ευχαριστίες σε όσους που με τις ενέργειες τους συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων τους, η Ένωση προσθέτει ότι επόμενοι στόχοι είναι η συνέχιση των διαβουλεύσεων για την κατοχύρωση του Επαγγέλματος και η δημιουργία του Μητρώου Επαγγελματιών Ηθοποιών και η συμπερίληψη μας στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων.
 
«Περιμένουμε από την Πολιτεία να δώσει επιτέλους τη δέουσα σημασία στον Πολιτισμό και να αναγνωρίσει την καθοριστική συμβολή του στην ισορροπία της κοινωνίας μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
 

 

ΚΥΠΕ