Συνεχίζονται σήμερα οι έλεγχοι γενικού πληθυσμού με rapid test

Στην Επαρχία Αμμοχώστου rapid test θα πραγματοποιούνται στο Αθλητικό Σωματείο «Ονήσιλλος» στη Σωτήρα από τις 8.30 π.μ.-5 μ.μ

Συνεχίζονται σήμερα οι έλεγχοι γενικού πληθυσμού με rapid test

Συνεχίζονται σήμερα σε όλες τις Επαρχίες οι έλεγχοι του γενικού πληθυσμού με rapid test.

Το Υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι οι μονάδες δειγματοληψίας θα βρίσκονται στην επαρχία Λεμεσού, στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (έξω από το Διοικητήριο) 9 π.μ.-4.30 μ.μ., στο My Mall Limassol, Ζακάκι (χώρος στάθμευσης εισόδου D, δίπλα από Public) 10 π.μ.-5 μ.μ. και στο Πάρκο «Γλαύκος Κληρίδης», Γερμασόγεια (οδός Αμερικάνας, δίπλα από είσοδο ξενοδοχείου Miramare) 9 π.μ.-4.30 μ.μ.
 
Επίσης, στην Επαρχία Λάρνακας, στον χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Σκλαβενίτη (Λεωφόρος Σπ. Κυπριανού) 12.30 μ.μ.-5 μ.μ. και στον χώρος στάθμευσης Οικονομίδη (δίπλα από Public) 9 π.μ.-5 μ.μ.
 
Στην Επαρχία Λευκωσίας, στη διασταύρωση Λεωφόρων Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, Στρόβολος (μπροστά από Coffee Island) 8.30 π.μ.-5 μ.μ., στον Χώρο Κρατικής Έκθεσης, Έγκωμη (μπροστά από Ανατολική Είσοδο) 9 π.μ.-5 μ.μ. και στον χώρο στάθμευσης υπεραγοράς Ιωαννίδης, Ανθούπολη 8.30 π.μ.-5 μ.μ.
 
Στην Επαρχία Πάφου, στην Εκκλησία Αγίου Νεκταρίου, Χλώρακα 8 π.μ.-4.30 μ.μ.
 
Στην Επαρχία Αμμοχώστου, στο Αθλητικό Σωματείο «Ονήσιλλος Σωτήρας», Σωτήρα 8.30 π.μ.-5 μ.μ.
 
Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα και με προτεραιότητα, όσους απασχολούνται σε χώρους εξυπηρέτησης κοινού, διανομείς και επαγγελματίες πρώτης γραμμής.
Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.

ΚΥΠΕ